fbpx

Ik ga scheiden

In een mediation+ traject bij DAAN van partner naar collegiale ouder.

Heb je het gevoel dat je op een trein van zit die je niet meer kunt stoppen? Je hebt geen idee op welk station je terecht komt of welke je passeert maar het gaat snel en het wiebelt. Soms verlies je je evenwicht als passagier van deze thalys. Kun je dat voorkomen voor de medepassagiers?

Bewust worden van de seinen en de wissels die gaan komen zodat je kunt voorkomen dat deze ontspoorde trein met een knal tot stilstand komt. Hoe? Door inzage in het hele traject. Niet als twee passagiers zonder verbinding maar wel als samenwerkend team van machinist en conducteur met de verantwoordelijkheid voor de passagiers.

Niets is dodelijker dan 10 dokters aan je bed

Regisseur van je eigen scheiding

Dat jullie gaan scheiden is al droevig genoeg. Het is een crisis situatie. Iedereen adviseert je over het beste wat je kunt doen en iedereen heeft er verstand van. Maar de beste stuurlui staan aan wal.

Word je gelukkig van de uitkomsten van hun keuzes? Hoe zou het zijn als je zelf beslist wat het beste is voor jullie situatie? En je eigen pad kiest?

Een zorgvuldig proces van ontvlechten

Kies voor een gelukkig gescheiden leven

Hoe zou het zijn als je je niet hoeft te laten leiden door de pijn en het verdriet. Maar als je je angst en verdriet aan de hand kunt nemen en gedoseerd zichtbaar kunt maken. Zodat je vanuit deze kwetsbaarheid zichtbaar wordt en je wordt gehoord, gezien en begrepen in alle zorgen die je hebt.

Over de kinderen, jouw financiële toekomst, het huis en alle andere punten die de revu moeten passeren. Om vervolgens te komen tot juridisch gefundeerde afspraken die op maat worden gemaakt voor jullie situatie. Duidelijkheid, zekerheid en toekomstbestendig.

Wat kun je verwachten?

Een mediation+ traject bij DAAN mediation is het beste traject om jezelf te verzekeren van groei in het collegiaal ouderschap én juridische kwaliteit van de scheiding te borgen. Je wordt 12 maanden lang begeleidt om jullie groei in het collegiaal ouderschap te realiseren.

Het traject tot collegiaal ouderschap
bij DAAN is wat voor jou als:

Je een vechtscheiding wilt voorkomen

Je gebruik wilt maken van een SKJ gezinscoach

Je de scheiding financieel en juridisch goed geregeld wilt hebben

Je wilt weten waar je (financieel) aan toe bent

Je snel zekerheid wilt over de woning

Je de garantie wilt dat de Rechtbank en bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren

Je één aanspreekpunt wilt voor het gehele scheidingstraject

Je een ontwikkeling wilt doormaken in collegiaal ouderschap

Je een All-in tarief wilt, zonder verrassingen achteraf

Je aandacht wilt voor alle fiscale aspecten, of de onderneming

Je samen wilt groeien naar collegiaal ouderschap

Je gebruik wilt maken van een gratis kennismakingsgesprek.

“Onze afweging om ervoor te kiezen was gelegen in het feit dat wij geen risico wilde om lijnrecht tegenover elkaar te komen.”

Frederique

Ik wil collegiaal ouderschap

DAAN mediation kan je verder helpen. Meer informatie vind je op www.collegiaalouderschap.nl of stel je vraag en wij zullen deze zo goed mogelijk voor je beantwoorden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.