fbpx

Een conflict op de
werkvloer hoeft geen
winnaar te kennen

Wat is DAAN

DAAN mediation is een praktijk opgericht door Daniella den Iseger. Een legal mediationpraktijk die graag met jou jouw wereld een stukje vriendelijker maakt. Laten we (weer) aardig zijn voor elkaar, dat is onze visie. Elkaar horen, zien én begrijpen, daar dragen wij graag aan bij.

Werkwijze van DAAN

In onze benadering gaan we uit van een aantal uitgangspunten.

Gelijkwaardigheid | Gelijkwaardige benadering van de werkelijke belangen van alle betrokkenen. Eigenheid | Lef, out of the box & creatief. Begeleid met een subtiele spiegel en out of the box vraagstelling vinden jullie je eigen creatieve oplossing.
Zinvolheid | Impact. Dat is wat hebben. Richting geven aan je eigen impact binnen het conflict en door het (blijven) zetten van zinvolle stappen de impact van het verlies verminderen. We zorgen ervoor dat het traject geen last wordt maar een ervaring, waarmee een ieder in de toekomst verder kan. Oplossingsgericht | Jullie te allen tijde begeleiden naar jullie ideale oplossing, met oog voor de juridische context. Na het traject heb je goede afspraken gemaakt die duurzaam zijn, met een goed gevoel over een eerlijk proces. Succes | Het goed willen doen. Voor jou.

Hoe doet DAAN dat

De processen zijn geborgd door het geven van persoonlijke aandacht en deskundigheid, waardoor het resultaat vanzelf zichtbaar wordt.

Deskundigheid | Als legal mediator gespecialiseerd in het rechtsgebied waar het conflict betrekking op heeft.
Aandacht | Jullie staan centraal in elke te nemen stap.
Duidelijkheid | Voor alle partijen duidelijkheid. Dat is het resultaat.

Het doel van DAAN

Iedereen écht met elkaar laten praten. Soms moeten we met elkaar harde noten kraken waardoor jullie dat wat voor verdeling zorgt met elkaar kunnen oplossen, voor altijd.

Of dat nu is bij een (echt)scheiding, in de context van een arbeidsrelatie of in de structuur van een samengesteld gezin. Jullie werken aan een duurzame oplossing voor de toekomst met als resultaat dat alle betrokkenen met een goed gevoel naar de gemaakte afspraken kijken. Dat jullie weer verder kunnen. Dat is ons doel.

Een kussengevecht is
de enige strijd die een
kind hoort te kennen

Een goed contact met elkaar als ouders van jullie kinderen, zij zien dat het OK is. Jullie kinderen mogen van beide ouders nog steeds evenveel houden. De scheiding is geen last, maar een ervaring in het leven waar zij mee verder kunnen.

Het eerste gesprek is kosteloos (tot 30 minuten per persoon).

Wil je werken aan een duurzame oplossing van een geschil? Door onze specialisaties op het gebied van arbeidsrecht en familierecht kunnen we jou begeleiden naar een eindresultaat dat goed is voor alle betrokken partijen. Onderzoek je liever de mogelijkheden voor gezinsbegeleiding? Bel ons en bespreek met ons je wensen.