fbpx

Persoonlijke
ervaringen van
klanten & partners

“Hele fijne mensen om mee samen te werken! Sterk in de communicatie en geeft duidelijke adviezen. Ze denken goed met je mee en gaan net wat meer de diepte in dan andere mediation bedrijven. Ze zijn erg veelzijdig en dat is heel prettig!”

Joost (leerkracht)

“Mijn indruk van DAAN mediation is dat jullie deskundig en begripvol zijn. Iedereen in beeld hebben, begrijpen dat iedereen verlies draagt en jullie bieden steun om goed te scheiden. Een krachtige vorm van hulp waarin je voorkomt dat jarenlang overheerst wordt door een mislukte scheiding. De kracht zit ook in jullie als personen. Weten wat wel en niet te doen, helpt mensen verder.”

Astrid (systeem therapeut)

“Zelfs zonder woorden vullen jullie elkaar aan. Een goede uitstraling, harmonie en rustgevend. Ik voelde mij tijdens de bijeenkomst meteen op mijn gemak, het voelde vertrouwd en vertrouwelijk.”

Estera (bijwoner bijeenkomst)

“Gemakkelijk te bereiken voor vragen en overleg. Daniella luistert goed naar persoonlijke wensen. Laat duidelijk weten welke informatie zij nodig heeft om het doel voor elkaar te krijgen (binnen zeer kort tijdsbestek, dat was voor mij van belang). Een hele fijne samenwerking gehad!”

Kim (cliënt)

“Bij DAAN volgde ik een adviestraject. Ik had geen idee waar ik goed aan deed. DAAN adviseerde mij met raad en daad. Ze heeft mij in een enorm moeilijke periode voor het gezin zowel zakelijk als emotioneel professioneel bijgestaan waardoor ik in staat was om bewuste keuzes te maken. Het ging om ons en om ons gezin in scheiding waarbij zij altijd de kinderen centraal bleef stellen.”

Sjors (cliënt)

“Collegiaal Ouderschap sluit naadloos aan bij de visie van de SCHIP aanpak waarin de focus ligt op herstel van vertrouwen als vertrekpunt van iedere gezonde (ex) partnerrelatie”

Tineke Rodenburg (Ontwikkelaar SCHIP aanpak)

“Jullie gaan door waar de SCHIP methode eindigt in fase vijf: partners in ouderschap. Het komt pas écht goed met de kinderen als het goed gaat met de ex-partners”

Leoniek van der Maarel (Ontwikkelaar SCHIP aanpak)

“Onze situatie werd zorgvuldig in kaart gebracht. De situatie werd geanalyseerd op de huidige situatie, op het verlies van nu en vanuit het verleden, op onze communicatie en ruzie patronen en op de potentie van onze eigen rol (ik ben advocaat). Zo ontstond er een maatwerk proces. Een rode draad waarvan als de situatie het vroeg kon worden afgeweken. Stap voor stap werd bekeken wat voor ons en (van wat er nog van over was) voor ons gezin het beste was. Zorgvuldig, integer en met beleid. Wij zijn zeer tevreden met de uitkomsten”

Anoniem (cliënt)

“Ik wilde het niet zo ingewikkeld. De koek was op. Gewoon regelen wat er geregeld moet worden en daarna verder. Weer terug in rust en regelmaat en tot mezelf komen. Nu besef ik dat dat te kort door de bocht was en dat juist die instelling een “road to faillure” had kunnen worden”

Sander (cliënt)

“Bij het eerste telefoontje werd direct de optie geboden om even te overleggen met klaartje (gezinsbegeleider). Wij hadden de scheiding nog niet gedeeld met de kinderen en wisten ook niet goed hoe maar stonden wel op dat punt. Door haar professionele hulp konden we een hele moeilijke stap zorgvuldig zetten.”

Melissa (cliënt)

“Een hele informatieve workshop over verlies in de breedste zin. Hier heb je echt iets aan!”

Mariosé (schoolbestuurder)

“Ik heb veel vertrouwen in jullie denkwijze en aanpak”

Marsha Pinedo (stichting Villa Pinedo)

“Zeer professionele ondersteuning gekregen van DAAN mediation en altijd bereikbaar voor overleg. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een goede overeenkomst en afsluiting, zeer aan te raden! 

Kim (cliënt)

Het eerste gesprek is kosteloos (tot 30 minuten per persoon).

Wil je werken aan een duurzame oplossing van een geschil? Door onze specialisaties op het gebied van arbeidsrecht en familierecht kunnen we jou begeleiden naar een eindresultaat dat goed is voor alle betrokken partijen.