fbpx

Professioneel
neutraal blijven
is een vak

Wie is DAAN

Ze belandt na haar propedeuse bij een advocaten- en notariskantoor – De Brauw Blackstone & Westbroek waarin ze actief is binnen het ondernemingsrecht.

Ze maakte de stap naar het bedrijfsleven en werd bij G4S operationeel leidinggevende met de verantwoordelijkheid voor ruim 100 beveiligingsemployees, hun arbeidsbetrekking, ontwikkeling én resultaten.

De volgende stap was Key Accountmanager binnen G4S voor Shell International met een focus op strategie en contractmanagement. Contractuele doelstellingen, -onderhandelingen en –uitdagingen alsmede de verkoop en ontwikkeling van (nieuwe) dienstverlening op nationaal en internationaal niveau bepaalde de dagelijkse werkzaamheden.

Exact de redenen waarom DAAN mediation met innovatieve en praktisch ingerichte trajecten komt op zowel de huiskamer- als werkvloer als het gaat om coaching en mediation. Waarom het werkt? Haar fijngevoeligheid is haar kracht. Haar theoretische know how en praktijkervaring in verschillende rollen een waardevolle aanvulling.

DAAN en haar partners zijn aangesloten bij:

Het eerste gesprek is kosteloos (tot 30 minuten per persoon).

Wil je werken aan een duurzame oplossing van een geschil? Door onze specialisaties op het gebied van arbeidsrecht en familierecht kunnen we jou begeleiden naar een eindresultaat dat goed is voor alle betrokken partijen. Onderzoek je liever de mogelijkheden voor gezinsbegeleiding? Bel ons en bespreek met ons je wensen.