fbpx

Een kussengevecht is
de enige strijd die een
kind hoort te kennen

Met wie werkt DAAN?

Yorick Saeijs

Yorick Saeijs is eigenaar van Werk & Scheiding en biedt inmiddels al bijna 10 jaar Verzuimpreventie trajecten aan voor medewerkers in scheiding. Daniëlla en Yorick bundelen nu de krachten om het beste uit twee werelden te combineren met een gezamenlijk aanbod.

Lees hier verder hoe DAAN en Werk & Scheiding jou kunnen helpen met een coachingstraject zowel privé als zakelijk.

Gezins,- en verliesbegeleidster (SCHIP gecertificeerd)

Klaartje van den Berg – Steenbeeke

 

Klaartje van den BergKlaartje heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van gezinnen, ook die een (v)echtscheiding doormaken. De kinderen binnen het (samengestelde) gezin hebben haar focus. Zij maken nu eenmaal een ander proces van verlies door dan volwassenen. Daarbij verliest ze jou als volwassene niet uit het oog.

Klaartje begon als groepswerker in de jeugdzorg. Niet lang daarna ging zij haar taken uitbreiden door ook opvoedingsondersteuning bij ouders thuis te geven als ambulant hulpverlener. In haar werk als jeugd- en gezinswerker binnen de jeugdzorg zag zij dat aan de problematiek in veel gezinnen een verlies ten grondslag lag. Om nog beter te kunnen aansluiten op deze hulpvraag heeft zij in 2011 de post HBO-opleiding Omgaan met Verlies gevolgd. Dat heeft later geresulteerd in haar specialistische praktijk voor Rouw- en Verliesbegeleiding.

Onlangs is Klaartje gaan verbreden en past zij verliesbegeleiding ook toe op werknemers. Immers is het afscheid nemen van werk een onderschat proces, en blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit Utrecht dat het veel overeenkomsten vertoont met het rouwproces zoals we dat kennen bij het verlies van een dierbare.

Klaartje is een to-the-point dame met empathie. Bij haar is er ruimte voor emotie. Ze vindt een balans met je en brengt stabiliteit. Er ontstaat (veer)kracht. Jij blijft te allen tijden aan het roer staan en jij bepaalt de koers. Klaartje geeft je ondersteuning, nét dat beetje extra. Reken gerust op haar expertise. Ze is er. Voor jou.

Klaartje is SCHIP geregistreerd .

Register financieel echtscheidingsadviseur Particulier & Ondernemer Legal Familie Mediator.

Cinderella Kruijff-Vinke

 

Cinderella Kruijff VinkeCinderella is een mediator met een liefde voor cijfers. De cijfers die tot uitdrukking komen in ondernemingen, alimentatieberekeningen en vermogensopstellingen. Samen met collega mediator Ria hebben zij een eigen praktijk gevestigd in Haarlem en Schagen. In die praktijk helpen zij al jarenlang mensen bij hun scheiding. Als duo een echt begrip in zowel Haarlem als Schagen.

De passie voor het cijfermatige stuk binnen een echtscheiding zorgt ervoor dat Cinderella zich verder wilde specialiseren in de financiële richting en kon die stap maken met de in de branche geroemde opleiding tot Register Financieel EchtscheidingsAdviseur. Zij mag zich daarmee geregistreerd RFEA mediator noemen. In haar eerdere rollen in branche ICT als applicatiebeheerder en ondersteuner maakte zij waardevolle ervaringskilometers voor de specialisatie waarin zij nu uitblinkt. Boventalligheid in die rol maakte dat zij opnieuw ging overwegen wat voor haar belangrijk was in een volgende rol en waar zij haar werkplezier uit kon halen. Vanuit haar opleiding HBO Rechten werd voorgesorteerd op de mediationpraktijk. Haar eerste kennismaking daarin wakkerde haar passie aan waarna zij besloot zich verder te ontwikkelen in het vak. Zij werd basismediator, gespecialiseerd familiemediator, en geregistreerd financieel Echtscheidingsadviseur. Chapeau.

Voor Cinderella was dat nog niet voldoende. Cinderella graaft graag verder naar kennis waarbij zij mensen aan tafel nóg beter kan helpen. Zij laat zich momenteel helemaal onderdompelen in fiscale wereld en volgt de opleiding tot MKB Belastingadviseur. Een mooie aanvulling op haar dagelijkse praktijk en waardevol voor alle cliënten. Waarom Cinderella deze keuze maakt? Zij verlangt steeds weer naar die verdieping, dat helpt haar sneller te schakelen bij een hulpvraag van cliënten. Enthousiast wordt zij wanneer wetten, cijfers en wensen binnen de echtscheidings-context samen moeten komen in afspraken die haalbaar en uitvoerbaar zijn. Haar expertise zet zij ook namens DAAN in voor jou.

Legal mediator (specialisatie Familie en Arbeid) én jurist
Auteur van oa “Opgewonde standjes en bevredigende oplossingen” – mediation op de werkvloer.

Hilde Kroon

 

Hilde KroonHilde is mediator en jurist, met meer dan 20 jaar ervaring in het notariaat in Nederland en België. Ze voert sinds 2013 zelfstandige mediationpraktijken in Alkmaar en Arnhem, waar ze familie & zakelijke (arbeids) mediation verzorgt. Daarnaast treedt Hilde regelmatig op als co-mediator in samenwerking met andere mediators, waaronder in een samenwerking met DAAN mediation.

Ze geeft cursussen en opleidingen in (be)middelen en (advanced) mediation-vaardigheden aan professionals in het bedrijfsleven en leidt mediators en andere professionele conflictoplossers op in advanced mediationtechnieken als MfN geaccrediteerde opleider.

Haar 1-2-3 Opgelost! Methode komt voort uit het Evolutie Systeem, de Rode Draad die zij na jarenlang onderzoek destilleerde en samengevoegde tot een eenvoudig, intuïtief 3 stappen-plan dat in elke situatie vanzelfsprekend naar de beste uitkomst leidt.

“Diverse ingrijpende gebeurtenissen en keuzes in haar eigen leven hebben mij geconfronteerd met mijn mooiste én mijn minder mooie kanten en met het feit dat de acceptatie daarvan en de verwezenlijking van mijn wensen eenvoudig kan zijn. Het is dan ook mijn passie mensen te begeleiden naar optimale oplossingen – zowel in dagelijkse situaties als bij grotere levensvragen/problemen –, door aandacht te hebben voor de argumenten, belangen en verlangens”.

ADR geregistreerd familie mediator, scheidingsbemiddelaar, mentor van het kwaliteitsregister voor mediators en vertrouwenspersoon.

 

Penny Bleeker-Bloem

 

Penny is gediplomeerd ADR mediator,  scheidingsbegeleider en mentor voor het ADR register, een kwaliteitsregister voor mediators. Juridisch, fiscaal en zakelijk sterk onderlegt, met oog voor details.

Penny begon als verzekeringsadviseur en vervulde in de loop van haar carrière verschillende functies bij onder andere Univé en Rabobank. Hierin werkte zij met particulieren én veel met ondernemers.  Beiden doelgroepen die zij ook in haar huidige rol als mediator bij scheidingen begeleidt.

Na een opleiding tot basismediator had zij de smaak te pakken en ontwikkelde zij zich ook tot gespecialiseerd familie mediator. Dat was nog niet genoeg: zij rondde inmiddels haar opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) af en kan jullie zowel emotioneel, fiscaal en financieel uitstekend bij staan.

Penny is zelf kind van gescheiden ouders, maakte zelf een scheiding mee als ouder en heeft nu een samengesteld gezin. Alle dynamieken zijn haar bekend waarbij zij zich inmiddels zowel zakelijk als privé daar een goede (gulden midden) weg door baant.

Familierechtadvocaat

Pieter Dorhout

 

Pieter DorhoutPieter Dorhout is een bevlogen familierechtadvocaat. Hij heeft meer dan 27 jaar ervaring in het familierecht. Mede door zijn ervaring in de rechterlijke organisatie weet hij dat problemen het beste in overleg kunnen worden opgelost en dat de rechter een knoop kan doorhakken als het moet, maar dat het resultaat daarvan meestal niet optimaal is.

Hij zal dan ook uw belang zo goed mogelijk behartigen door met nieuwe creatieve ideeën naar een oplossing te zoeken die voor alle partijen aanvaardbaar is. Als dat niet mogelijk blijkt, weet u zich gesteund door een ervaren procesadvocaat, die het klappen van de zweep kent

Familierechtadvocaat & MfN-registermediator

Valerie Goudriaan

 

Valerie GoudriaanValerie Goudriaan werkt als gespecialiseerd familierechtadvocaat en mediator. Valerie streeft altijd naar de best mogelijke oplossing in het belang van haar cliënt(en). Dit kan betekenen dat in onderling overleg overeenstemming wordt bereikt middels mediation of een (vier)gesprek, of dat er wordt geprocedeerd in de rechtbank.

Als scheidingsadvocaat kan zij voor u (beiden) een verzoekschrift tot echtscheiding indienen bij de rechtbank.

Mediator & Coach

Tim Ligtvoet

 

Tim LigtvoetTim is MFN-registermediatior met specialisaties in Arbeidsmediation, Zakelijke mediation en buurtbemiddeling (burenconflicten). Daarnaast is Tim gecertificeerd Coach en onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van personen met overspannenheidsklachten (stress en burn-out).

In de praktijk is Tim in zijn vroegere carrière vaak betrokken geweest bij het oplossen van allerlei lastige kwesties. Vanuit zijn rol als manager en coach, is Tim zich steeds verder gaan verdiepen in het effectief en efficiënt omgaan met dergelijke problematiek.

Ontwikkeling vindt Tim een belangrijk aspect binnen zijn werk. Hij volgt regelmatig diverse cursussen en trainingen om zijn kennis en vaardigheden op het juiste niveau te houden. Daarnaast studeert hij psychologie aan de Open Universiteit.

Tijdens het mediaten maakt Tim ook veel gebruik van zijn coachvaardigheden. Mediation is niet alledaags, roept een hoop stress, vragen en weerstand op. Dan biedt coaching, voornamelijk bij de intake en eventueel individuele begeleiding, de ondersteuning die soms nodig is drempels te overwinnen, en helpt het tevens bij een goede voorbereiding op het mediationproces. Daarnaast vindt Tim zijn rol als procesbegeleider belangrijk. Hij zorgt ervoor dat de juiste condities aanwezig zijn om een goed gesprek te kunnen voeren. Daarbij is het prettig als partijen weten wat er van ze wordt verwacht, zodat partijen ook van elkaar weten waar ze aan toe zijn. Deze combinatie en aanpak sluiten goed aan bij de filosofie van DAAN Mediation. We doen net dat stapje extra, wat soms nodig is om tot een bevredigende en duurzaam resultaat te komen.

Virtueel Assistent – Facturatie & (tijdelijke) Projecten.

Manja Versteeg-Koelemij

 

Manja Versteeg KoelemijManja werkt als Virtueel Assistent voor DAAN mediation. Wie zij is?
De spin in het web en een veelzijdige duizendpoot, met andere woorden: een echt werkpaard! Moeder van een prachtige dochter met talent voor het opzetten of verfijnen van processen, cijfermatig inzicht, scherpe analyses en aanhoudende focus.
Manja is na haar HBO opleiding Facility Management gestart bij G4S en heeft daar in de afgelopen 20 jaar, in verschillende functies, een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van planning, administratie, facturatie, procesontwikkeling én projecten.

Deze ervaring heeft zij beetgepakt en vormgegeven in haar eigen onderneming FOYP (Focus on your Passion). Met haar bedrijf ondersteunt zij meerdere ondernemers. Haar rol als Virtueel Assistent voorDAAN mediation is die van rechterhand . Je weet wel, zonder is gewoon vele malen ingewikkelder.

Klanten van DAAN mediation kunnen Manja tegenkomen als het gaat over vragen met betrekking tot facturatie. Samenwerkingspartners zien haar talent ook veelvuldig achter de schermen naar voren komen.

DAAN BackOffice

Mariek Luijendijk

 

MariekMariek is een sprankelende Rechtenstudent en liep een half jaar stage bij DAAN mediation. Geen stoffig imago, maar jong vernieuwend en fris! Niet koud uit de schoolbanken maar al opgewarmd met opgedane mooie ervaringen bij Gemeente Schagen. Mariek is de stagiair die blijft plakken. Yes! Omdat het van beide kanten goed beviel.

We konden van elkaar leren en sloot haar stage bij DAAN af met een knaller van een cijfer, 9!

Mariek zal in haar werkzaamheden bij DAAN verantwoordelijk zijn voor back office activiteiten. Het is niet uitgesloten dat zij ook (potentiële) klanten van DAAN mediation zal helpen in hun proces bij DAAN en daardoor met hun zal communiceren. Activiteiten die de voortgang voor cliënten in het mediationproces borgen. Je kunt haar dus tegen komen, hopelijk vind je haar net zo leuk als wij haar vinden! Ze helpt je, hoe dan ook, graag.

Samenwerken met  DAAN mediation?