fbpx

Een kussengevecht is
de enige strijd die een
kind hoort te kennen

Partners van DAAN

Gezins,- en verliesbegeleidster (SCHIP gecertificeerd)

Klaartje van den Berg – Steenbeeke

 

Klaartje van den BergKlaartje heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van gezinnen, ook die een (v)echtscheiding doormaken. De kinderen binnen het (samengestelde) gezin hebben haar focus. Zij maken nu eenmaal een ander proces van verlies door dan volwassenen. Daarbij verliest ze jou als volwassene niet uit het oog.

Klaartje begon als groepswerker in de jeugdzorg. Niet lang daarna ging zij haar taken uitbreiden door ook opvoedingsondersteuning bij ouders thuis te geven als ambulant hulpverlener. In haar werk als jeugd- en gezinswerker binnen de jeugdzorg zag zij dat aan de problematiek in veel gezinnen een verlies ten grondslag lag. Om nog beter te kunnen aansluiten op deze hulpvraag heeft zij in 2011 de post HBO-opleiding Omgaan met Verlies gevolgd. Dat heeft later geresulteerd in haar specialistische praktijk voor Rouw- en Verliesbegeleiding.

Onlangs is Klaartje gaan verbreden en past zij verliesbegeleiding ook toe op werknemers. Immers is het afscheid nemen van werk een onderschat proces, en blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit Utrecht dat het veel overeenkomsten vertoont met het rouwproces zoals we dat kennen bij het verlies van een dierbare.

Klaartje is een to-the-point dame met empathie. Bij haar is er ruimte voor emotie. Ze vindt een balans met je en brengt stabiliteit. Er ontstaat (veer)kracht. Jij blijft te allen tijden aan het roer staan en jij bepaalt de koers. Klaartje geeft je ondersteuning, nét dat beetje extra. Reken gerust op haar expertise. Ze is er. Voor jou.

Klaartje is SCHIP geregistreerd .

Strategisch adviseur duurzame inzetbaarheid en (MFN) register mediator

Margriet Glas

 

Margriet GlasMargriet is een strategische adviseur duurzame inzetbaarheid en Register mediator. Margriet heeft jarenlang bedrijven (strategisch) advies gegeven op gebied van HR vraagstukken waaronder Wet werk en Zekerheid, Nieuwe Ziektewet, Arbeidsrecht, verlagen van verzuim, vergrijzing en duurzame inzetbaarheid.

Haar diploma van de HAN University in Arnhem heeft zij op zak en geeft haar rol in de praktijk extra gewicht. Ze kent de arbeidsmarkt, weet voor welke uitdagingen bedrijven en branches staan en kan vanuit verschillende rollen (strategisch) adviseren.

Als onderzoeker, haalt zij op methodisch verantwoorde wijze informatie op. Als expert, bezit zij de kennis over theorieën, wetenschappelijk onderzoek en meet-methoden. Als veranderaar, met kennis en visie aangaande veranderkunde. Met enorm enthousiasme en energie gaat zij aan de slag met de gewenste beweging en weet zij op een natuurlijke manier mensen aan zich te binden. Als adviseur is zij in staat jullie wensen met haar adviezen te combineren en een duurzaam advies neer te leggen als fundament voor uw doelstellingen omtrent duurzame inzetbaarheid.

In haar rol als register mediator realiseert zij verbinding. Horen, zien én begrijpen in de arbeidscontext maakt dat haar advies als strategisch adviseur ook blijft ontwikkelen. Ze blijft namelijk altijd in gesprek met eindgebruiker, de werkgever en medewerker in conflict.

ADR geregistreerd familie mediator, scheidingsbemiddelaar, en mentor van het kwaliteitsregister voor mediators.

Penny Bleeker-Bloem

 

Penny is gediplomeerd ADR mediator,  scheidingsbegeleider en mentor voor het ADR register, een kwaliteitsregister voor mediators. Juridisch, fiscaal en zakelijk sterk onderlegt, met oog voor details.

Penny begon als verzekeringsadviseur en vervulde in de loop van haar carrière verschillende functies bij onder andere Univé en Rabobank. Hierin werkte zij met particulieren én veel met ondernemers.  Beiden doelgroepen die zij ook in haar huidige rol als mediator bij scheidingen begeleidt.

Na een opleiding tot basismediator had zij de smaak te pakken en ontwikkelde zij zich ook tot gespecialiseerd familie mediator. Dat was nog niet genoeg: zij rondde inmiddels haar opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) af en kan jullie zowel emotioneel, fiscaal en financieel uitstekend bij staan.

Penny is zelf kind van gescheiden ouders, maakte zelf een scheiding mee als ouder en heeft nu een samengesteld gezin. Alle dynamieken zijn haar bekend waarbij zij zich inmiddels zowel zakelijk als privé daar een goede (gulden midden) weg door baant.

Samenwerken met  DAAN mediation?