fbpx

Ik ben al gescheiden

Alsnog met zorg groeien naar collega ouders

Ik ben al gescheiden

Jullie hebben collegiaal ouderschap nog niet bereikt. Dat is niet gek. Immers is Nederland ingericht geweest om jou na de scheiding juridisch en zakelijk te helpen met de scheiding.  Anno 2020 is duidelijk dat je, om na de scheiding goed samen te kunnen werken in het ouderschap, een gedragsverandering van beiden nodig hebt. Daar moet je in groeien, stap voor stap.

Jullie zijn op dit moment nog verstrikt in oude (ruzie-, communicatie- en/of verlies-) patronen. Deze kun je echter doorbreken. Met onze hulp.

In 10-15 bijeenkomsten gaan jullie alsnog jullie relatie goed afhechten en ontstaat er een situatie waarin jullie je beide gehoord, gezien én begrepen worden. Daarnaast worden jullie maandelijks gecoacht om nieuw gedrag te verankeren. Jullie mogen in deze veilige omgeving met elkaar vallen en opstaan. Daardoor ontstaat ruimte en groei je gezamenlijk naar een nieuwe rol met elkaar.

Jullie zijn in staat om na dit traject elkaar weer te respecteren, te begrijpen en te helpen in jullie nieuwe vorm van ouderschap. Collegiaal ouderschap.

De investering.


Het ontwikkeltraject “Collegiaal Ouderschap” bij DAAN. Ik ga scheiden is opnieuw een “Ja ik wil” bij DAAN. Welke verbinding je aan gaat? De verbinding van het collegiale ouderschap.

• Bewezen effectieve methodieken samengebracht in één traject
• Je zet wekelijks stappen in jouw ontwikkeling tot collegiale ouder
• Hét traject om je te verzekeren dat je in harmonie verder kunt

 

vanaf

€1247 (incl. btw)

“Als dit onze eerste stap was geweest, weet ik niet zeker of we daadwerkelijk waren gescheiden. Zoveel nieuwe inzichten in ons zelf en in elkaar. Wel weet ik, als wij dit eerder hadden gedaan, dat wij niet zoveel energie hadden verloren aan elkaar. Het is allemaal zoveel eenvoudiger geworden in het ouderschap naar onze dochter en zoon toe. We leiden elkaar niet meer af met strijd maar er is zelfs nu weer sprake van hulp aan elkaar. We hadden beiden vooraf niet gedacht dat dit traject zo krachtig zou zijn”

Marja

Ik wil collegiaal ouderschap

DAAN mediation kan je verder helpen. Meer informatie vind je op www.collegiaalouderschap.nl Of stel je vraag en wij zullen deze zo goed mogelijk voor je beantwoorden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.