fbpx

Voor iedere
uitdaging een
vindingrijke
oplossing

DAAN mediation deelt graag haar kennis en ervaringen. Dit doen we onder andere door trainingen te geven binnen bedrijven. Maar we zijn ook in te zetten voor specifieke consultancy opdrachten.

Quick fix

Een Quick fix heeft als doel de effectiviteit van (bijvoorbeeld) een team laten toenemen. We leggen de vinger op pijnlijke plekken en gaan samen aan de slag met verwachtingen, doelstellingen en een concreet actieplan.

Een team hoeft niet perse een team binnen een bedrijf te betekenen. De Quick fix is tevens heel goed toepasbaar binnen bijvoorbeeld een familie (gezinsfix) of straat (buurtfix).

De Quickfix staat garant voor snelheid. Geen langdurige trajecten maar resultaatgericht de neuzen dezelfde kant op zodat het voor een ieder daarna werk- en/ of leefbaar is.

Vertrouwelijke analyse

We geven advies op maat over de werkwijze van een team of afdeling. We kijken naar wat er goed gaat en wat minder goed gaat. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat negatieve patronen worden doorbroken.

DAAN mediation gaat geen ellenlange traject aan, maar voert to-the-point gesprekken en geeft aan de hand daarvan een duidelijk advies. We onderzoeken vertrouwelijk maar transparant voor jou wat er binnen het werkveld speelt en bekijken met de betrokken personen waarom resultaten uitblijven en niet aan de verwachtingen kan worden voldaan. Ligt er een (dreigend) conflict aan ten grondslag? We gaan in gesprek en we lopen mee. Vervolgens plaatsen wij dit binnen de context van uw bedrijfscultuur en het betreffende team. Een allround advies dat morgen uitvoerbaar is geeft perspectief.

Trainen om

zichtbaar te zijn,

met DAAN.

EXCLUSIEF VOOR MEDIATORS – VERWACHT IN SEPTEMBER 2019

Wetboek van Sales

“het recht om zichtbaar te zijn bij voldoende klanten”

Masterclasses voor mediators.

Zoals je zelf hebt ondervonden is de concurrentie in de branche niet gering. Hoe profileer je jezelf als expert en wat is jouw onderscheidende kracht voor de klant? Het verschil maak je met jouw ervaring, je kennis en je persoonlijkheid, dat is uniek. Maar hoe breng je dit over op de klant zonder het gevoel te hebben dat je moet “leuren”. Want aan het woord verkoop kleeft vaak een nare bijsmaak. Wij helpen je om op een natuurlijke manier het verschil te maken.

Wetboek van Sales is een initiatief van Margriet Glas & Daniella den Iseger en helpt collega mediators met het uitbreiden van het netwerk, zodat je op een professionele wijze zichtbaar wordt én blijft bij je (nieuwe) cliënten.
Dit zorgt voor een verbetering van de positionering van ons mooie vak. Met onze uitgebreide ervaring in sales, gecombineerd met de kennis als mediator reiken we de juiste tools aan om jouw bedrijf te laten groeien.

“Mediation on top of mind”

Vier overzichtelijke stappen.

In onze masterclasses ligt de focus op 4 overzichtelijke stappen die jij als ondernemer zet om duidelijk zichtbaar te zijn én te blijven.

  1. Het vinden en benaderen van nieuwe cliënten; zelf kiezen en gekozen worden
  2. Hoe maak ik mijzelf zichtbaar bij mijn bestaande en nieuwe netwerk o.a.(social) media.
  3. Hoe profileer ik mijzelf als expert, wat is mijn toegevoegde waarde.
  4. Het goede verkoopgesprek: hoe maak ik het psychologisch contract in het intake gesprek zodat de opdracht aan mij wordt gegund.

Kortom, 4 wervelende masterclasses die gegarandeerd zorgen voor mooie nieuwe klanten, dat je zichtbaar bent en blijft als professionele partner en groeit naar een expert voor de klant van morgen!