fbpx

Mediation
Naarden

Echtscheiding of relationeel conflict?

Los het voor jullie zelf, de kinderen en nieuwe partners goed op met DAAN Mediation uit Naarden

Mediation Naarden

Voor een duurzame oplossing van jullie relatieprobleem.

DAAN Mediation uit Naarden heeft een unieke aanpak: we zijn we de enige in omgeving Naarden die verder kijkt tijdens het mediation traject. Verder dan jullie eigen problemen. En verder dan de zakelijke afspraken, juridische afwikkeling en verder dan vandaag…

Dat doen we samen met jullie, de ex-partners. En samen met jullie kinderen, nieuwe partners en samengestelde gezin. Zo leggen we met onze mediation een stevig fundament. De basis om een nieuwe toekomst op te bouwen!

Mediation Naarden

Aandacht voor het nieuwe gezin

Willen jullie een frisse start maken – met je eigen kinderen en die van een nieuwe partner?

 

67% van de samengestelde gezinnen haalt de eindstreep niet. Hoe dat komt? Het nieuwe ouderpaar bouwt zijn samengestelde gezin op de resten van een eerdere echtscheiding. Daarom besteedt DAAN Mediation veel aandacht aan het nieuwe, samengestelde gezin. We zijn de enige mediation praktijk in de regio Naarden met deze aanpak. Daarbij zorgen we dat jullie eerst je verlies verwerken. Want scheiden is rouwen. Daarna kunnen jullie met een gerust hart een nieuw gezin opbouwen, waarbij het nieuwe fundament staat als een huis.

Kinderen voorop

Willen jullie kinderen wel bij hun moeder wonen? En wat vinden zij ervan dat hun hockeystick bij papa ligt en hun spelcomputer bij mama?

 

Het enige gevecht dat kinderen moeten kennen, is een kussengevecht. Toch worden ze vaak in een echtscheiding gebruikt. Als wapen of troefkaart. Onbewust, maar niet met minder gevolgen. Weten jullie wat de kinderen echt willen? Vullen jullie hun mening niet voor ze in? En gebruiken jullie onbewust hun loyaliteit niet om een eigen standpunt te onderbouwen? Of die van de ex-partner te ondermijnen? Scheiden doe je samen met je gezin. Jullie kinderen zijn daarin heel kwetsbaar. Daarom vullen wij onze mediation aan met uitvoerige kindbegeleiding. We zijn de enige mediation praktijk in de regio Naarden die kindbegeleiding meeneemt. Dit is een standaard stap in ons mediation traject.

Eerst jullie relatie op orde

Communiceren jullie alleen via WhatsApp en e-mail? Lopen jullie elkaar privé liever niet tegen het lijf? En blijft het bij een boze blik wanneer een van de twee de kinderen ophaalt?

 

DAAN Mediation pakt eerst jullie relationele problemen aan. Daarmee zijn we de enige mediator in de regio Naarden. Zijn deze problemen uit de weg? Dan hebben jullie een solide basis gelegd. Het fundament om de juridische en zakelijke kant met mediation op te lossen. Want een conflict beëindig je alleen door samen te werken. Ook de toekomst vraagt om samenwerking. Jullie blijven immers altijd met z’n tweeën de ouders van jullie kinderen.

Meer dan mediation

Willen jullie relationele problemen voorkomen; als relatietherapie of wanneer het besluit om te scheiden net is gevallen? Of kunnen jullie jaren na de echtscheiding nog steeds niet samen door een deur?

 

Als enige mediation praktijk in de omgeving Naarden hanteren wij de SCHIP-methodiek. Dit staat los van onze mediation. SCHIP is een aanvullend traject, met als doel jullie relatie goed af te sluiten. Want alleen als jullie goede (ex)partners voor elkaar zijn, kan je echt een nieuwe start maken. Of dat nou met elkaar of jullie nieuwe samengestelde gezinnen is.

Een stevige fundering voor jullie nieuwe gezinsleven?
Het eerste intake-gesprek is altijd vrijblijvend.

Geen advocaat nodig

Waarom een advocaat inschakelen als dat niet nodig is? Een echtscheiding is al prijzig genoeg.

 

DAAN Mediation is de enige mediaton praktijk in omgeving Naarden die ook juridisch geschoolde mediators aan boord heeft. Dus voor alles rond jullie echtscheiding kan je terecht op één adres. Zowel voor de juridische als de relationele kant van mediation.

Met jullie nieuwe partners

Voelt het alsof een nieuwe partner een van jullie plaats in het gezin inneemt? Of staat hij of zij een oplossing of een nieuwe, goede relatie op dit moment in de weg?

 

We besteden veel aandacht aan nieuwe partners. En zijn de enige mediation praktijk in Naarden met deze strategie. Want een nieuwe liefde is een potentiële olifant in de porseleinkast. Hij of zij kan afspraken tussen jullie weer op scherp zetten. Logisch, want een nieuwe levensgezel heeft eigen ideeën over de opvoeding. Net als over gedeelde kosten en omgangsregeling. Daarom betrekken we als enige mediation praktijk in Naarden jullie nieuwe partners bij de mediation. Krijgt een van jullie pas jaren later een nieuwe liefde? Dan bekijken we op dat moment samen welke impact dat heeft op de al gemaakte afspraken.

Spaces Westerpark
Haarlemmerweg 331
1051 LH Amsterdam

 

De Telefooncentrale
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

Pand Raak
Laan 21
1741 EA Schagen

Website_Footer_MFN_Logo

Blijf op de hoogte van DAAN

Meld je nu aan

    © Copyright DAAN Mediation 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

    Laat je gegevens hieronder achter.
    Wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op.