fbpx

Professioneel
neutraal blijven
is een vak

Wie is DAAN

Hier werkt zij in de zakelijke dienstverlening binnen het ondernemingsrecht en leert zij professioneel te kijken naar het verhaal achter een aandelenoverdracht die het erfrecht raakt.

Vervolgens stapte zij in het bedrijfsleven en werd operationeel leidinggevende met de verantwoordelijkheid voor ruim 100 beveiligingsemployees, hun arbeidsbetrekking, ontwikkeling én resultaten binnen de security processen van tientallen(inter)nationale klanten.

De volgende stap was Contract- en Key Accountmanager binnen G4S voor Shell International. Contractuele doelstellingen, -onderhandelingen en –uitdagingen alsmede de verkoop en ontwikkeling van (nieuwe) dienstverlening op nationaal en internationaal niveau bepaalde haar dagelijkse werkzaamheden.

In Schonewille – Schonewille Legal Mediation heeft Daniëlla een fijne en professionele opleidings- en coachingpartner gevonden. Zij zijn vanuit een jarenlange voortrekkersrol zeer bekwaam. Samen legde zij de basis, en brachten verdiepingen aan, als het gaat om haar rol als legal mediator.

Een carrière pad die gekenmerkt werd door een variëteit aan interessante conflictdynamieken.   De ommezwaai naar (legal) mediator is ontstaan door nader onderzoek naar haar kerncompetenties en -kwadranten. Zij bleek een bemiddelaar in hart en nieren. Waar ze enorme energie van krijgt? Als de kwartjes op zijn plek vallen en je verder kunt. Horen, zien, én begrijpen.

Een eerste gesprek (één uur) met DAAN mediation is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wil je werken aan een duurzame oplossing van een geschil? Door onze specialisaties op het gebied van arbeidsrecht en familierecht kunnen we jou begeleiden naar een eindresultaat dat goed is voor alle betrokken partijen. Onderzoek je liever de mogelijkheden voor gezinsbegeleiding? Bel ons en bespreek met ons je wensen.